”Hos EtiKK Kvalitetsgardiner og -Markiser lever og ånder vi for sublim kundeservice. Vi gør derfor vores ypperste for at alle kunder får den bedste totaloplevelse.”

Skriv anmeldelse

Anmeldelser Overall rating: 5 out of 5 based on 9 reviews.

Endnu en positiv oplevelse

★★★★★
5 5 1
Vi har netop fået monteret en markise, og igen var processen fra besøg, rådgivning, bestilling til montering helt igennem en positiv oplevelse. Skarpe priser, kvalitetsprodukter og stærk kundeservice kendetegner bare EtiKK.

Suveræn service og kvalitet

★★★★★
5 5 1
Helt igennem god service og veludført montering af gardiner af solid kvalitet. Jeg har benyttet mig af EtiKK to gange og kan kun anbefale andre at gøre det samme.

håndværk og service i topklasse

★★★★★
5 5 1
De lever op til deres målsætning - "Sublim service". Gennemgang, opsætning og opfølgning foregik langt over forventning.

Rullegardiner

★★★★★
5 5 1
Super service, rådgivning og pris

Sælger

★★★★★
5 5 1
Jeg har en del erfaring med at bestille gardiner og har været i kontakt med 5-6 forskellige gardin-firmaer igennem tiden. Men jeg har aldrig været så tilfreds, som jeg har med Etikk Gardiner. Lige fra den indledende kontakt, til de færdige gardiner blev monteret, har jeg oplevet en høj grad af professionalisme, viden og kundeservice. Udvalget var kæmpestort og blev præsenteret godt, rådgivningen var i top, jeg følte mig godt vejledt og samtidig blev der nøje lyttet til mine ønsker og behov. Leveringen var hurtigt og som aftalt og monteringen fuldstændig problemfri. Mine nye gardiner er SÅ flotte. Jeg giver hermed Etikk Gardiner mine varmeste anbefalinger.

Super service og fair priser!

★★★★★
5 5 1
.

Super service

★★★★★
5 5 1
Virkelig god service og Thomas har overholdt alle aftaler. Vi har været igennem totalrenovering af hus og nåede ikke at få malet alle vinduesindfatninger inden monteringen, men vi får bare besøg igen, når vi er klar. Virkelig en god totaloplevelse og vejledningen har været god og oprigtig fra start. Vi blev ikke anbefalet den dyreste løsning, men den som var rigtig for os. Vi har allerede anbefalet Etikk til 2 familiemedlemmer.

Top service!

★★★★★
5 5 1
Helt igennem en god oplevelse. Højt service niveau og kvalitets hele vejen igennem.

Pædagog

★★★★★
5 5 1
Super tilfreds med både service, leverance og pris. De har mine varmeste anbefalinger!

Skriv anmeldelse

Ønsker du et gratis tilbud til lige netop dit hjem? Ring på telefon 40 13 15 05 eller bliv kontaktet   Bestil gardinbus