”Hos EtiKK Kvalitetsgardiner og -Markiser lever og ånder vi for sublim kundeservice. Vi gør derfor vores ypperste for at alle kunder får den bedste totaloplevelse.”

Plisségardiner

Plisségardiner er en elegant og populær løsning, som mange af vores kunder vælger. Dette skyldes at Plisse er både dekorativt og stilfuldt, og det fungerer til næsten alle typer vinduer, samt kan fremstilles i mange specialløsninger feks. til buede eller skrå vinduer. Deres stilrene look gør at mange kunder anser det som udsmykning af deres rum. Faber, Andreas Hansen  og Stila er alle udvalgte leverandører, som vi kan stå inde for og som kan levere en bred vifte af Plisségardiner til enhver smag.

Vores leverandørers kollektioner spænder over en bred vifte i alle vævs-typer og i mange forskellige farver og mønstre og vævs-typer med forskellige egenskaber, der kan imødekomme enhver stil og ethvert funktionelt behov.

Plisségardiner fås også som Duette, hvilket vil sige at vævet er dobbelt og snorene derfor er skjulte, ligeledes kan man i Duette opnå en god mørklægningseffekt.

Denne form for gardiner egner sig til alle rum i dit hjem eller kan skabe et godt klima i kontormiljøer, hvor der er brug for optimal afskærmning til computerskærme. Det er også et ofte benyttet valg til velux- og tagvinduer.

Ønsker du et gratis tilbud til lige netop dit hjem? Ring på telefon 40 13 15 05 eller bliv kontaktet   Bestil gardinbus