”Hos EtiKK Kvalitetsgardiner og -Markiser lever og ånder vi for sublim kundeservice. Vi gør derfor vores ypperste for at alle kunder får den bedste totaloplevelse.”

Om Etikk

I EtiKK gør vi tingene anderledes i forhold til vores konkurrenter. Vores navn er valgt ud fra E = Ekspertise, t = Tillid, i = Innovation, K = Kvalitet, K = Kundetilfredshed

Disse 5 ord udgør vores værdier, og det er vores mantra som vi arbejder ud fra i vores hverdag, og i relation til alle vores kunder.

Alt hvad vi gør, er ud fra en betragtning om at tilfredsstille vores kunders behov og sikre en høj grad af kundetilfredshed. Alt lige fra vores IT systemer, aflønning af medarbejdere samt samarbejde med vores leverandører er med afsæt i at optimere kundetilfredsheden hos vores kunder. Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at alle kunder føler sig specielle, og får leveret en service der overstiger deres forventninger. Vores hovedleverandør er Faber da de kan leve op til vores strenge kvalitetskrav, og har samme kundemantra som os. Derudover benytter vi en god dansk systue som sikrer høj kvalitet, og hurtig levering.

I relation til vores vision omkring kundetilfredshed har vi valgt ikke at have nogle sælgere ansat. Til gengæld har vi Rådgivnings Konsulenter som hverken er målt på omsætning eller dækningsbidrag, men til gengæld målt på den service de leverer til vores kunder, og den kundetilfredshed der kommer heraf. Sammen med vores Gardin Montører sikrer de at vores kunder får sublim service hver gang. Vores mål er 100 % tilfredse kunder, der er ingen fejlmargin.

Når man tager kontakt til EtiKK, hvad enten det er via vores hjemmeside eller via telefon, så har man altid mulighed for at få et gratis og uforpligtende besøg af vores Gardinbus, som køres af vores Rådgivnings Konsulenter. Under besøget vil vi fortælle om vores Brand og vision, samt give råd og vejledning til den bedste løsning for lige netop dit hjem. Vi sælger smukke gardiner og markiser til smukke hjem, og derfor skal du som kunde være ordentligt klædt på til at træffe den rigtige beslutning. Billige gardiner er ikke det vi gør os mest i, da vi frem for alt vil levere kvalitet og service. Vi har dog alle prisklasser lige fra de billigere modeller, til den helt dyre ende, og kan derfor imødekomme ethvert behov vores kunder har, uanset om det er pris eller kvalitet du vægter højest.

Så nemt er det!! Vi kører på hele Sjælland, og er altid klar til at køre forbi dig! Bestil Gardinbussen med det samme i dag, og få et godt tilbud. Rabat gives afhængig af valg af leverandør!

Ønsker du et gratis tilbud til lige netop dit hjem? Ring på telefon 40 13 15 05 eller bliv kontaktet   Bestil gardinbus