”Hos EtiKK Kvalitetsgardiner og -Markiser lever og ånder vi for sublim kundeservice. Vi gør derfor vores ypperste for at alle kunder får den bedste totaloplevelse.”

Rullegardiner

EtiKK har et tæt samarbejde med vores leverandører, som sikrer flere kollektioner af rullegardiner for enhver stil og smag. Faber, Andreas Hansen  og Stila er alle udvalgte leverandører, som vi kan stå inde for, og som kan levere en bred vifte af rullegardiner. Rullegardiner har et fordelagtigt prisniveau, som mange kunder finder interessant, og de kan bruges til alle formål – også mørklægning.

Udvalget af rullegardiner dækker hele farveskalaen fra lys til mørk, afdæmpet til farverigt og ensfarvet eller mønstret. Der findes også mange forskellige tætheder, som kan give dig netop den afskærmning, du ønsker. Vores leverandører kan også tilbyde tekniske væv, der reflekterer sollys og varme og derved giver mulighed for et godt indeklima, samtidig med at du bevarer udsynet. De er derfor også oplagte til kontormiljøer med skærmarbejde.

Rullegardinerne kan leveres med flere forskellige betjeningsformer – herunder også motor.

Ønsker du et gratis tilbud til lige netop dit hjem? Ring på telefon 40 13 15 05 eller bliv kontaktet   Bestil gardinbus